INSPO: VALENTÝNSKÝ DÁREK

Datum: 9.2.2018 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Inspo

Minulý týden jsem slíbila valentýnskou inspiraci pro nás ženy. Přestože zítra odjíždíme na hory, tajně doufám v maličkost, která by se mohla do manželova zavazadla vejít. Zrejmě trochu s křížkem po funusu zkouším tuto inspiraci obsahující právě ty správné věcičky. Pokud bychom byli doma, určitě by mi velikou radost udělaly květiny. Ty mě nikdy neomrzí. Letos na ně budu muset z praktických důvodů zapomenout. Tak snad až se vrátíme.  Nejraději mám ty, které se najdou na našich zahrádkách jako jsou tulipány, pivoňky a nesmrtelné růže. Ty miluji i v parfémech. Zřejmě proto, je Mon Guerlain od svého představení v loňském roce, neodmyslitelnou součástí mé koupelny. Protože aktuálně došel, nový by se velmi hodil.

Protože Valentýn, protože láska, proto i ideálně nové spodní prádlo. Tak proto právě toto z Lindexu. Ty květiny mě totálně dostaly. Na Valentýna mají ještě růžovou variantu. Jen u jeho koupě se vždy projeví ty milné představy o velikostech. Přiznám se, že mě manžel vidí převážně štíhlejší. Což je super správa. Ale v dnešní době to není problém vyměnit. Uvidíme, kolik nás bude stát u pokladen s účtenkami….

Ačkoli je tento den u nás vnímaný více jako komerční záležitost, věřím, že si ho užijete s těmi, které milujete. Já tedy určitě.

Krásného Valentýna a pokud dostanete nějaký hezký dáre, podělte se o něj. Díky I.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *