OUFIT: Džínová bunda

Datum: 23.4.2019 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Fashion

Velikonoce jsou zdárně za námi a já jen doufám, že jste si je užili stejně pěkně jako já. Tolik dní volna jsme neměla od Vánoc. Letos byly opravdu výjimečné. Díky počasí jsme měli pocit, že není jaro, ale že nám rovnou začalo léto. Vždycky jsem Velikonoce rozlišovala podle toho, zda děti chodily koledovat v bundě, nebo jim stačila jen mikina. Letos přišlo hned několik koledníků rovnou v šortkách a tričku. 

Velikonoce jsou pro mě jednoznačnou oslavou jara, kdy vnímám, že je už opravu zima za námi. Protože letos jsou opravdu pozdě, museli jsme si před zaslouženým odpočinkem řádně máknout  a dát dohromady celou zahradu. Takže jsem pak mohli koledníky vítat přímo v pergole. To se ještě nikdy nestalo. Asi i proto se nadílka tak povedla. Zmizelo všech 30 vajíček, obrovská mísa sladkostí, několik obložených talířů a 3 lahve tvrdého alkoholu.

Já mám navíc pár modřin a spálené ruce z neustále přítomného slunce. Svátky jsme si užili všichni báječně. I dcera odhodila gendrové rozdělení a s kamarádkou byla koledovat. Jen  nám letos chyběla přítomnost našich sousedů, kteří k pomlázce navíc přidají slovenské polévání. Přestože vždycky nadávám, že se musím převléci, je to prostě tradice.  Když jsem kdysi kamarádům ze żahraničí popisovala naše velkonoční zvyky, byli totálně v šoku. Tedy do momentu, než je sami zažili a užili si je. Proto jsem za ně moc ráda a vždy je budu v rámci své rodiny a okolí podporovat.

Krásný povelikonoční týden a hlavně báječné jaro. Good bye zimním botám a kabátům. Já už nosím jen  kožené a džínové bundy.

Bunda – Levis

Košile – French Connection

Kalhoty – Lindex

Kabelka – Chloé

Brýle a boty – Tezyo

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *