OUTFIT: KOŽICH X TEDDY BEAR

Datum: 23.12.2019 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Fashion

Před podzimním Bazaarkem jsem si dala závazek, že snížím počet svých kabátů. Zodpovědně 3 již dnes dělají radost jiným majitelkám. Má pevná vůle vydržela bohužel jen chvilku. V rámci podzimní čistky jsem dala pryč oblíbený bílý kožíšek a hnědého „méďu“ s růžovými rukávy. Zjistila jsem, že mi ty chlupaté svrchníky chybí. Je mi jasné, že to nejsou ty nejnadčasovější kousky, které mám, ale tento rok to bez nich nedám.

Hledala jsem přesto nadčasovější variantu, abych ji mohla jednoduše kombinovat se všemi barevnými i základními kousky. Protože v zimě nejraději nosím neutrální barvy (rozuměj modrý denim, bílou, béžovou, šedou, hnědou a černou) nebo potisky ve stejných odstínech, nechtěla jsem experimentovat. Sázka na jistotu se vyplatila. Nosím ho ráda a často.

Myslela jsem si, že tím mám své letošní tužby za sebou. Při půjčování na focení na mě nefér zaútočil krémový kožíšek (umělý) v F and F. A tak méďa má svého bratříčka a já opět plnou skříň. Poctivě se přiznávám, že jsem marnotratná ženská. Na druhou stranu však dodávám, že po všech stovkách šatníků které jsem již prošla, mám mnohem méně oblečení nežli většina mých klientek. Tímto příkladem jsem vám před blížícím se  obdobím výprodejů chtěla dát odstrašujícím příklad. Nenechte se impulsivně nalákat na nízké ceny věcí, které nepotřebujete a zbytečně vám zaplní šatník. Jakmile jeho objem přeroste přes únosnou míru, nikdo (a vy už vůbec ne) se v něm nevyzná. Přemýšlejte nad každou věcí, zda byste si ji opravdu pořídili, kdyby nebyla ve slevě. A jestli si přesto pořídíte nějaký ten chvilkový výstřelek, nevyčítejte si to a hlavně ho noste, stejně jako já.

Moc vám všem přeji klidné a krásné Vánoce. Prostě přesně takové, jaké si přejete. Užijte si zasloužený klid. Avšak jestli vás zlákají nákupy a nebudete si jisté svou volbou, raději piště a volejte. Pokusím se v rámci svých sil napomoci správnému a nadčasovému výběru. I

čepice- Tonak

kabát a svetr – Lindex

džíny – Promod (mám již delší dobu)

taška – Bree

boty – The Other Stories

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *