INSPO: FALL SHOES

Datum: 22.9.2017 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Inspo

Red high boots

Kromě oblečení podléhají módním trendům samozřejmě i boty. Snažila jsem se pro vás vybrat z mého pohledu tři nejzásadnější a pro mě osobně nejzajímavější. Prvním typem jsou červené kozačky. Nejlepší je kombinovat přímo se sukní nebo šaty. S aktuálními teplotami klidně na boso bez punčocháčů. Mně osobně se nejvíce líbí v tmavším odstínu a ideálně semiši. Působí více elegantněji.

Angle boots

Druhým horkým typem jsou kotníčkové boty s přeskami. Skvěle doplní jakýkoli outfit. Není třeba se obávat je zkombinovat jak s kalhoty, tak i třeba se šaty, pokud na to máte nohy. Ale přeci jen jsou trochu rebelštější, a proto například květinové vzory nebo kožešiny je velmi zženští.

Fur shoes

Třetí třešínkou na pomyslném obuvnickém dortu jsou  kožešiny. Zdobí různé typy bot. Jen je třeba počítat, že je to opravdu výrazný prvek, který není třeba doplňovat již žádným dalším“chlupem“. Naopak nejlépe vyniknout s minimalistickým stylem oblečení.

Protože náš blog oslaví v listopadu již 3 roky, znáte mě téměř jak své boty. Dovolím si k vám otázku na tělo, tedy na to své. Jaké boty si myslíte, že jsou na mém podzimním wish listu? Jsem zvědavá, zda to odhadnete. Na oplátku slibuji, že vám je po návratu z Říma, kam příští týden s manželem odlétáme, ukáži. Plánuji si je tam pořídit.

Komentáře: 5

  1. No ja vaham, Irenka je rebelka, tak bych dala Kazar s preskami.Ale taky vim, ze ma rada podpadky a to bych dala Kazar s chlupem. Ale jsou bozi vsechny !!!

  2. Dámy, přestože na sebe téměř vše prozradím, zřejmě můj vkus není pro okolí úplně čitelný. Nejblíže je Irenka, která vidí mou duši rebela. Tak uvidíte jaké nakonec to budou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *