INSPO: VÁNOCE JSOU TADY

Datum: 17.12.2020 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Fashion, Inspo

Top a sukně – Lindex

Snad nikdy jsem neměla vánoční výzdobu tak v předstihu. Předešlé roky bych se potulovala po různých večírcích a teď si doma zapaluji svíčky, které miluji. Ale to sociálno mi chybí. Sdílení pozitivní ženské energie se nedá ničím nahradit. Asi i proto mi moc hmotné dárky pod stromeček nedávají smysl. Samozřejmě, že pro děti již mám vše nakoupené, ale manželovi a kamarádkám je to nějak těžší. Hlavně, že jsem pro vás na inspiraci vytvořila video, které je teď právě na INSTAGRAMU a FACEBOOKU. Ale už to mám snad rozmyšlené  a  dnes dopoledne to vše dotáhnu. Moc času jinak nemám, neboť dnes je den D. Už před nějakým časem jsem na sebe práskla, že si letos nadělím společný dárek k vánocům a 45 narozeninám, které má hned dva po Ježíškovi. Jdu na operaci horních víček. Trápí mě unavené oči a hlavně se mi padající víčka na sobě nelíbí. Tak jsem se rozhodla s tím něco udělat. Nechci se trápit  s tím co mi vadí a přitom s tím mohu něco dělat. Chci mít pro sebe, svou rodinu a vás ze sebe dobrý pocit. Ten ze mě doufám, pak bude vyzařovat i navenek.

Několik kamarádek se mě ptalo, jestli se nebojím. Naopak. Moc se na to těším. Vůbec neřeším operaci, protože se už vidím jen krásný výsledek. A to, že to bude asi trochu bolet je jasné. Ale po dvou císařských porodech, operacích kolene, karpálních tunerů atd., mě víčka nechávají klidnou. Nechtěla jsem vás tady navádět k plastickým operacím. To je osobní věc každého. A  jak chápu, že je někdo podstupuje, tak i rozumím postoji, že někdo je razantně proti. Spíš jsem chtěla vnuknout motivaci se nebát u sebe měnit věci, které vás trápí. Nikdy není pozdě na změnu. Vidím to dnes a denně u svých spokojených klientek, které si díky nového stylu mění životy. Tak pokud ještě přemýšlíte někomu případně  nadělit voucher na osobní styling, určitě vám ho zvládnu doručit. Od zítřka normálně funguji, jen se slunečními brýlemi ha, ha, ha, ha ….

Šaty – Reserved

Sako – Roji

Kabelka – dárek od kamarádky Petry

Boty – Prada – dárek od kamarádky Báry

Doufám, že Nový rok 2021 oslavím již bez  „indiánského“ zabarvení v obličeji. Za mlada jsem bývala poměrně párty člověk. Ne že bych to teď často potřebovala, ale to že nemohu vyrazit do baru a zatančit si mi bere část radosti ze života. A věřím, že nejsem jediná. Tak pokud jen trochu můžete, užijte si dnešní den, kdy jsou ještě restaurace otevřené a podpořte naše gastro svou útratou. Já to na oběd určitě ještě zvládnu. A své slavnostní šaty si letos vezmu aspoň pod stromeček a třeba na návštěvu ke kamarádům. Vždycky je důvod se dobře obléct a cítit se jako žena.

 

Krásné vánoce ženy moje. Irena

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *