OUTFIT: BERLÍN č. 2

Datum: 9.10.2019 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Fashion

Již několik dní mám připravené tyto fotky, ale hledala jsem ty správná slova k nim. Čekala jsem na moment, kdy nebudu tolik unavená, aby ze mě vyšlo něco pozitivního. Nakonec mi došlo, že byste se asi na outfit načekali. Je zvlášťní, že přestože dělám to co mě baví, nejsem schopna v aktuálním objemu zůstat nad věcí. Skloubit péči o nemocné rodiče, malé děti, domácnost a práci 12 – 14 hodin denně je na mou od přírody pozitivní duši prostě moc. Moc ráda bych sem napsala, že přesně vím jak na to, ale pravdou je přesný opak. A tak budu  vděčná za vaše rady, jak takové situace zvládáte vy. Bližícím se světlem na konci tunelu je pro mě odjezd s manaželem na ledovec na konci října, kde si plánuji od všeho odpočinout. Do té doby mě ale čeká jedna velká přednáška, mnoho klientů, focení a hlavně BAZAAREK v sobotu 19. října.

Když jsem zjistila, že tentokrát bohužel Roberta nemůže na Bazaarku pomáhat s pokladnou, vyděsilo mě to. S navěšováním a uklízením může pomoci mnoho lidí, ale zodpovědnost za peníze všech prodávajících to není sranda. Naštěstí mě zachránila má dlouholetá kamarádka Martina, která se mnou byla na tomto výletě v Berlíně a fotila tyto fotky. Proto ji dopředu musím aspoň touto formou poděkovat. Nemyslím si, že úplně ví do čeho jde. Na Bazaarku již několikrát byla a je to člověk nad míru zodpovědný, tak se nemusíte bát nám své poklady svěřit. Stále ale hledáme odvážené, které nám v pátek v podvečer pomohou s přípravou nebo v sobotu s uklízením. Již teď jsem za každé pracovité ruce vděčná.

Jelikož již přebírám a naceňuji zboží vím, že se máte na co těšit. Určitě tam na nějaké zvířáko (něco podobného jako na mých šatech) narazíte. Ty z vás, které byste se k prodeji rády připojily, je nejvyšší čas se ozvat. Já se do té doby pokusím dostat do lepší nálady (dnes večer na tom se skleničkou červeného úpěnlivě pracuji) a vše pro tu slávu nachystat. Je to přeci jen 10.tý ročník. A to něco znamená….

Šaty – Orsay

Bunda – Mango

Kalhoty – Lindex

Boty – Marks and Spencer

Taška – Furla (mimochodem z Bazaarku před rokem)

Brýle – Mat Nat

 

1 komentář

  1. Zdraví.

    Where I can download XEvil for free on your website?
    Mám informace od vaší podpory. XEvil je opravdu nejlepší program pro captcha řešení, ale já potřebuju nejnovější verzi.

    Dík.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *