INSPO: 2018 IS OVER

Datum: 7.1.2019 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Fashion, Inspo

Přes Vánoce jsem si naordinovala klid, a proto jste si dost počkali na  další článek. Díky off-line očistě jsem si dopřála luxus a tak nějak vnitřně uzavřela loňský rok 2018. Přijde mi to jako důležitá věc. Neustále někam běháme, něco děláme a plánujeme. Je málo času je na to být teď a tady, nebo si dopřát zamyšlení nad tím co bylo. 

Pokud bych měla dát minulému roku jedinný přívlastek, tak byl MŮJ. Přestala jsem dělat kompromisy s kým trávit čas a do koho investovat svou energii. Pouštěla jsem se do projektů pouze s lidmi, kterým věřím, baví mě jejich práce a vážím si jich. Nadšení poté bylo vzájemné a na výsledku to bylo znát. Měla jsem šanci potkat spoustu nových klientek a klientů, kteří mě tolik dobili svou enegií díky lepšímu sebevědomí v novém oblečení. S pravidelností se vraceli stálí klienti a klientky a já mohu jen děkovat, že jste mě přijali do svých životů.

V některých momentech jsem přešla přes svůj vlastní stín. Moc mi to pomohlo jít o krok dál v odvaze pouštět se do nových, i třeba doposud totálně neznámých věcí.  Odvážila jsem a dnes pravidelně se stylingovými radami stoupám před kameru. Píši blog pro českého výrobce klasické pánské módy a odborně dohlížím na knihu o stylu, která by měla vyjít koncem letošního roku. Chvílemi mám pocit, že jsem se trochu zbláznila a co si to dovoluji. Ale pak si řeknu, proč ne. Žiju jen jednou, tak ať to za to stojí. Jediného čeho bych pak v budoucnu litovala, by bylo že jsem to nezkusila.

Po velkém úraze mé mamky koncem roku 2017, byl 2018 za odměnu. Všichni prarodiče jsou v rámci věku v pořádku, děti jsou zdravé a šikovné a můj skvělý muž je stále se mnou a při mně. Co si víc přát. Snažila jsem se přesto nějak shrnout své sny, plány a očekávání od toho nového 2019:

  • Ráda bych pracovala ještě víc na projektech s uvědomělými lokálními firmami. Chtěla bych v rámci svých možností pomoci šikovným českým firmám/návrhářům. Je jich tu mnoho, jen často neví, jak o sobě a svém talentu dát vědět.
  • Potřebuji víc odpočívat a starat se taky sama o sebe. Proto se opět vracím k józe a stravování podle Metabolic Balance. Upřímně ty začátky dost bolí.
  • Chci co nejvíc podporovat své děti v jejich nadání a hlavně být jejich průvodcem k tomu být dobrým člověkem. Doufám, že jím sama jsem.
  • A pokud to vše klapne, chci s rodinou víc chodit do divadel, na výstavy a cestovat.

Vím, že toho je hodně. Ale po tom loňském roce si drze věřím, že víc vím kdo jsem, co umím, v čem jsem dobrá. Takže jsem přesvědčená,  že ty plány na letošek dám. Ale jestli máte nějaký fígl, jak to zládáte vy, tak sem s ním. Krásný začátek 2019. Irena

Komentáře: 2

  1. Blahopřeju, Ireno milá! Moc užitečně a záviděníhodně jsi se na konci roku zastavila a krásně jsi to sepsala! Kromě toho, že jsi šikovná, což víme všichni, kdo Tě osobně známe, máš neuvěřitelné množství energie a jsi nadmíru inspirativní. A dobrý člověk rozhodně! :) Jsem ráda, že jsem Tě dostala jako dárek do svého života, a těším se na naše další potkávání! Ať se Ti i nadále daří! 👏❤️🙋

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *