INSPO: APRIL FAVOURITE

Datum: 30.4.2015 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Inspo

IMG_2723-2

Duben byl pro mě velmi náročný. Práce jsem měla mnoho a za to vám děkuji. Protože díky vám mohu dělat co mě baví a naplňuje. Na náročnosti nabral i proto, že jsem měla svého manžela téměř 14 dní pryč. Zvládat práci, domácnost a dvě malé děti je občas oříšek.

1. Elle shopping fever, které proběhlo 17. – 19. 4. jsem si užila se svými členkami Outfitmania klubu na společných výhodných nákupech. Mám velkou radost za to, co jsme společně pořídily.

2. Oxfordky od Bati – byly mým vykoupení z náročných dní. Neskutečně si je užívám. Nejenže super vypadají,ale jsou pohodlné téměř jako tenisky.

3. Náramek z kolekce šperky s jelenem – dlouho jsem plánovala si nějakého jelena koupit. Náhodou jsem na jejich prodej narazila při zmiňovaných Elle dnech. Těší mě podporovat šikovné české ruce.

4. Bytové parfémy od Rituals  jsou mou úchylkou. Protože duben byl počasím opravdu aprílový, snažila jsem si udělat alespoň lepší pohodu svou oblíbenou vůní leknínu.

5. Shimmer (rozjasňovač) Bobby Brown a nový parfém od Toma Forda (mandarino di amalfi) byly dárky od mé drahé polovičky. Bylo to od něj velmi milé gesto při návratu. Shimmer jsem měla na svém wish listu. Mám pocit, že mi hned ubere minimálně 3 roky. Parfém je skvělou letní variantou, která zapadla do mé sbírky 3 kusů vůní od tohoto návrháře.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *