INSPO: BAZAAREK BYL BOŽÍ

Datum: 14.5.2018 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Fashion, Inspo

Celý minulý týden jsem žila přípravami na BAZAAREK. Každý den jsem přebírala hned několik dodávek oblečení, obuvi a doplňků od klientek a vše vyvrcholilo „velkým pátkem“. Od oběda jsme se s Vlastou a Ilkou nezastavily až do pozdního večera. Všem nám bylo jasné, že se nám BAZAAREK opět přinafoukl do nové dimenze. Ještě v sobotu ráno jsme od posledních opozdilců přebraly finální kousky a v 10 hodin to propuklo. Perfektní IT podporu (ta slečna co držela kasu) nám vytvořila Roberta, bez které by nastal totální chaos. Vlasta se starala o občerstvení, Ilka vše balila a uklízela a má maličkost se snažila pomáhat a co nejlépe stylisticky radit.            

Díky Evě Malúšové máme z celé akce báječné fotky a mohu vám tu atmosféru plnou skvělé ženské energie sprostředkovat. Sešlo se vás zde opravdu hodně a povedlo se nám (pokud srovnáme objem v penězích) prodat klientkám opravdu velký objem. Když to srovnávám s předešlými ročníky, které ve větší míře probíhaly v centru na Malé straně, byl to opravu velký úspěch. V reálu to znamená, že nám prošlo rukami k nacenění, navěšení více jak 1500 poožek. Když jsem v pátek večer vznesla k Vlastě a Ilce unavený dotaz: „Proč to vlastně děláme?“, totálně mě dostala jejich odpověď. „My to máme rády“. Došlo mi, že jsem na tom stejně. Protože jsem však dotazů na mou motivaci dostala více, chci své důvody této skvělé akce s vámi sdílet:

  1. Mám ten chaos ženského kolektivu, kde se propojují různé osobnosti a vznikají zajímavé věci do budoucna, moc ráda.
  2. Líbí se mi myšlenka podpory šetření zamořování naší planety dalším novým oblečením. Namísto koupě nového, využití již existujícího, které je stále ve velmi dobrém ne-li úplně novém stavu.
  3. Je skvělé vidět, jak si může koupit žena krásné věci, které by si za normální původní ceny nemohla pořídit. A že to udělá radost….
  4. Je skvělé vidět, jakou radost má jiná žena, která tyto věci již nenosila a vidí, jak někomu jinému to dělá radost.
  5. Občas je toto jedinná příležitost jak vidět své kamarádky, protože moc pracuji a ony také.
  6. V poslední řadě se musím přiznat, že mě ta ženská enerigie vždy tolik nakopne. Hned mám spoustu nových myšlenek a inspirace co a jak dál.
    Myslím, že tu nádheru  i na dálku vycítíte z obrázků. Když jsem v neděli večer psala tento článek, byla jsem dost na měko. Určitě tomu pomohla únava kombinovaná se svátkem matek. Došla mi však jedna věc, kterou jsem musela říct manželovi i vám. Jsem žena, která má v životě obrovské štěstí. Jsem žena, která má skvělého muže. Jsem matka dvou báječných dětí. Bydlím na jednom z nejkrásnějších míst na planetě (myslím co se svobody, bezpečnosti, životního luxusu  a podnebí týká). Dělám práci, která mě baví, naplňuje a dělá ostatní lidi kolem šťastnými.

                   Díky, díky, díky, díky. Žiju si svůj sen. Irena

Komentáře: 7

  1. Ja byla…a bylo to vazne bozi. Uzasna atmosfera, krasna sobota a dve plne tasky super veci :) Diky, Irenko, priste jedu zas!

  2. S Andreou se sice moc neznám, ale pláču úplně stejně jako ona…. Opakovaně jsem v inkriminovanou dobu mimo. I fyzicky. Do poslední chvíle jsem doufala, že tentokrát mi to vyjde. Tak snad příště a upřímně blahopřeju, že to tak krásně vyšlo vám ostatním. Klobouk dolů, milá Ireno! :-)

      1. Milá Hanko S. a Ireno :) také Vás moc neznám, ale to neva! Podstatné je, že karty jsou rozdány a příští bazaarek je náš! Já už to mám avizované i doma a manžel prý jde taky..! V říjnu nashledanou a mějte se do té doby co NEJNEJ :)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *