INSPO: BAZAAREK n.10 is done

Datum: 29.10.2019 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Inspo

Desátý ročník Outfitmania Bazaarku je za mnou. Přestože fotky mám u sebe již několik dní, dávala jsem si na čas, než vám je společně s pár slovy o průběhu celé akce zprostředkuji. Chtěla jsem si s odstupem pár dní promyslet a také vám to sdělit, co pro mě tato akce znamenala.

Nově se Bazaarek přesunul zpět do centra Prahy na Vinohrady do MINTu. Byla jsem moc šťastná, že Magda (místní majitelka) se mnou do tak náročné akci šla. Během jednoho dne jsme vyklidili její minimalistický, zaběhlý obchod a přeměnili ho na naši chaotickou swap akci. Na obranu musím dodat, že druhý den večer bylo již vše zpět a v pořádku. Ale pokud se zajímáte o kvalitní, minimalistické a na českém trhu neprofláknuté značky, je MINT ten správný směr vaší cesty.

Díky vám všem, které jste se zúčastnily, jsme prodaly zboží v hodně více jak 115 000,- . Což v reálu znamená, že nebylo třeba znovu vyrobit nové věci (nové odpady, se kterými se musí naše planeta stejně jednou vypořádat), ale došlo k znovu využití těch, které některým z nás zbytečně ležely v šatníku a nyní mají nové a šťastné majitelky.

Další velký dík bych chtěla věnovat těm, kteří ať už svým příspěvkem na prodeji, nebo při akci samotné  přispěli na Společnost DUHA. Celková věnovaná částka na podporu mentálně postižených osob v každodením životě byla 8760,-. Protože pomáhat je normální, přestože na to část společnosti zapomíná.

Mé třetí díky patří všem těm, které jste mi s přípravou, průběhem nebo uklízením celé akce pomohly. Pokusím se vás jmenovat, ale učitě na někoho zapomenu, tak mi to prosím promiňte. Martina – bez ní by nefungovala pokladna a nikdo by nedostal své peníze. Natálie – dohlížela celou dobu na sbírku DUHA. Monika, Andrea, Majda, Petra, Jana, Lucka, Jana, Bára – pomohly s přípravou a následným úklidem MINTu. A hlavně jsem moc pyšná, že nám vyrůstají mladé posily Anežka a Andělka.

Speciální poděkování za báječné občerstvení putuje Zdeničce, Janě a Klárce, které napekly úžasné koláče s sušenky, po kterých se jen zaprášilo. Všem vše moc chutnalo. Také sousedské kavárně ZMRZLINÁŘ, díky které jsme si všechny mohly po celou dobu akce dát báječnou kávu, drink nebo úžasnou zmrzlinu.

Když píši tento článek, užívám si pár dní volna se svým mužem a tak nemohu nevěnovat poslední díky právě jemu. To on je ten, který ze mě dělá lepšího člověka. Díky němu se snažím být lepší a nemyslet vždy na svůj nebo mé rodiny prospěch. A právě proto kdysi vznikl OUTFITMANIA BAZAAREK. Každý z nás má dělat správné věci, jen proto, že je to správné. Proto doufám, že se mnou v květnu 2020 opět do dalšího ročníku půjdete. Vaše |rena

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *