INSPO: BAZAAREK nr.15

Datum: 20.4.2022 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Inspo

Konečně mám pro vás pozitivní zprávy. V době, kdy je těch negativních tolik, že už to naše hlavy a hlavně srdce nedávají, jsem nadšeným poslem těch dobrých.

Již neskutečným 8. rokem bez přestávky pokračuje OUTFITMANIA BAZAAREK. Jelikož je tradičně vždy na jaře a na podzim, sejdeme se 14. května po patnácté. Vyvíjel se jako spontánní akce, ke které mě přivedla potřeba znovu využití vyřazených věcí mých klientek. Téměř z každého šatníku vyndám hned několik kousků, které nejsou špatné, jen nemají správnou majitelku. A zase naopak jsem u jiné klientky cítila neskutečné nutkání jí právě tyto poklady nabídnout. Proto tento v podstatě SWAP, jehož část výtěžku putuje na podporu SPOLEČNOSTI DUHA,

Za svou existenci BAZAAREK několikrát změnil místo, až nás Covid vyhostil do našeho rodinného domu. Na jeden den se naše sklepy, garáž a celá zahrada změní v tržiště a následné párty. Přes mou snahu vše přemístit zpět do centra Prahy, reakce těch nejvěrnějších byla jednoznačně proti. Dostalo se mi jasné odpovědi, že u nás doma je to nejlepší. A tak opět musíme vše připravit a následně uklidit, ale stojí to za to. Můj muž je anděl a děti se i těší, vlastně jen Áňa. Tadeáš pomůže co je třeba a pak raději zmizí. Ten objem estrogenu najednou mu nedělá dobře.

Navíc u nás v okolí mám velké štěstí a dar na skvělé sousedky a kamarádky, které pomohou. Holky bez vás by to už nešlo. Už to opravdu není malá akce, když nám přes zahradu projde okolo stovky lidiček, své nové využití najde zboží v hodnotě přes 100 tisíc korun (a to jsou naše prodejní ceny, které jsou jen malý zlomek původní pořizovací) a DUHA dostane 19 000,-.  Za to vše obrovské díky.

Proto, aby tentokrát byla akce minimálně stejně úspěšná jako poslední, již veškerý volný čas trávím přípravami. To znamená, že za pomoci své dcery naceňuji kousek po kousku, aby vše bylo připravené. Ráda bych vám to vše předem ukazovala někde na sociálních sítích , ale není to v mých silách. Malou ochutnávku vždy přidávám SEM do události na FB. Ale opravdu je to jen kapka v moři.

Vy, kdo chcete ještě dodat věci na prodej, ozvěte se prosím co nejdříve, abych si vše od vás přebrala. Snažím se to dělat dopředu, abychom těstě před akcí řešili jen to nejdůležitější ( i tak je toho mnoho) a v sobotu v 10 hodin vše mohlo začít. Jsem mega vděčná, že tyto dvě moje „tanečnice“ (ony to pochopí), na sebe opět vezmou tu nejzodpovědnější část, kterou je pokladna. Pro nově příchozí info, platby pouze cash. My si peníze nenecháváme. Jdou na DUHU a zpět majitelkám oblečení. Proto je to nutné. Ale v nejhorším je nu nás kousek bankomat, ha ha ha …..

Veškeré přípravy zvládáme, jen jsem chtěla poprosit mou partu super žen (Andreu, Dodi, Kačku, Majdu, Simču, Renču, Marťu, Áňu), kdybyste v pátek 13.5. odpoledne mohly pomoct navěšovat, budu nejvíc vděčná. Na ostatní se moc těším a v rámci svých kapacit, se budu snažit v sobotu poradit, pokud budete chtít. A hlavně se nebojte s sebou vzít všechny fajn lidi. Nálada bude báječná a odpoledne u nás pokračuje plyně Majáles. Tak to bude jízda.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *