INSPO: BAZAAREK vol. 13

Datum: 12.4.2021 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Inspo

Když jsem dnes ráno své dceři po 4 měsících pomáhala si dát batoh na záda, sevřelo mě to u srdce. Tolik dobrých věcí nám zmizelo ze života. Netvrdím, že vše je špatně. Uznávám, že se projevilo i mnoho dobrého. Jen nám nějak zmizela taková ta hromadná radost a podpora. Ne nadarmo platí, že sdílená radost = dvojnásobná radost, sdílené neštěstí = poloviční neštěstí. A právě pro to tu vždy byl a dokud mi jen trochu budou síly stačit i bude BAZAAREK. Jeho hlavní misí od začátku bylo snažit se šetřit naši planetu a znovu vdechnout život již nenošeným věcem. Postupem času se ukázalo, že je to také úžasný důkaz ženské pomoci a energie.  Covid /ne Covid – 13. ročník proběhne  opět u nás doma v sobotu 15. května

Kdo jste zažil, není třeba co dodávat. A ti co nebyli o mnohé přišli. Tak to koukejte napravit a dorazit. Výtěžek již tradičně poputuje na společnost DUHA pro podporu mentálně postižených lidí v každodenním životě. Jak se můžete této báječné akce zúčastnit? Možnosti jsou v tři.

  1. Proberte doma své skříně. Pokud v nich naleznete jarní a letní věci (opravdu ne žádné zimní boty a  kabáty) v dobrém stavu, ale vám již nedělají radost, můžete je v max. počtu 20 kusů na osobu donést. Jen dopředu upozorňuji, že ceny stanovuji pro úplně všechny věci já. Již po těch letech vím, za kolik je možné danou věc prodat. Není to příliš o výdělku, ale o radosti, že někdo jiný daný kousek využije. Po Bazaarku dostanete zpět neprodané + finanční obnos za prodané minus poplatek, který putuje na DUHU.
  2. Jestli máte své skříně prázdné, je Bazaarek ideální možností, jak je za pár korun zaplnit. Vždy tu máme různé velikosti a styly, tak se nemusíte bát, že byste pro sebe nic nenašli. Já osobně vždy narazím na pár kousků, které zůstávají nadčasovým základem mého šatníku.
  3. Poslední možností je propojení obou variant. Něco doneste a zároveň si pořiďte nové. To je princip swap akcí, jakým i Bazaarek je. Proto nesmutněte nad aprílovým počasím. Využijte ho naopak na úklid šatníku a následného předání věcí do Bazaarku. Já to vše připravím a 15. května se na vás všechny  moc těším.  I

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *