INSPO: FOCENÍ ZE ZÁKULISÍ

Datum: 7.6.2018 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Fashion, Inspo

Není to dlouho, kdy jsme společně Soňou (díky Soně máte skvělé články o Home dekoru) fotily nové profilové fotografie. Chápejte tak, že my jsme byly za modelky a někdo jiný nás fotil. Avšak má role byla kumulovaná. Styling byl pro nás obě stále na mě. Ale make-up nám udělala Petra Soukupová a fotky Eva Malůšová. Napadlo mě, že je to ideální možnost jak vám akci takového focení zprostředkovat. A tak také díky Janu Čapkovi vniklo. S Honzou se poslední dobou potkáváme hodně často. Fakt mě nenapadlo, že budu ve svých letech lést před kameru. A ono je to nyní poměrně často.

 

 

Ale moc mě baví, pokud mohu stylingové rady předávat i většímu publiku nežli jsou osobní konzultace a kurzy.  Tak pokud jste již publikované díly nezastihli, tady je máte:

  1. Prvotina byly typy na vázání šátků ZDE
  2. Druhé rady jak na malá prsa TADY
  3. Prozatím poslední je pár triků jak opticky zmenšit větší pozadí TU

Neustále se učím jak lépe mluvit, jak se tvářit a když k tomu přidáte styling pro modelku a sebe, je to poměrně fuška. Ale beru to jako výzvu,  již několikátou v mém životě. Tak pokud máte pro mě upřímná doporučení po shlédnutí těchto videí, sem s nimi. Bez korektní zpětné vazby se nikdo nikdy neposunul. Já slibuji, že si to nebudu brát osobně a vynasnažím se co nejvíc.

PS: Kdybych na komentáře neodpovídala dostatečně rychle, nezlobte se . Večer odjížím s dvěma báječnýma ženskýma na trip do Itálie. Taková rychlovka za módou, dobrým jídlem a pohodou. Tak pokud chcete nějaké drby z cesty, musíte na Outftmania insta stories nebo instagram. I

 

 

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *