INSPO: JUNE FAVORITE

Datum: 2.7.2015 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Inspo

IMG_3779-2

 

Červen utekl jako voda. Asi to bylo tím těšením na blížící se dovolenou a konečně letním počasím.

Když jsem připravovala své shrnutí, co se u mě za tu dobu událo, přeměnila jsem si několik svůj snů v realitu. Můj nejdražší si všiml mého wish listu a v Itálii se budu již procházet O Bag. Pořídila jsem si navíc ještě popruh, abych v případě nouze si ji mohla dát cross body.  Ve výprodejích v Mangu jsem narazila na přesně ty pravé nude sandály. Brzy je uvidíte v outfit postu.

Náš dům si již nedovedu představit bez vůní. Neustále něco rozprašuji nebo zapaluji. Má závislost na Rituals je známá a zřejmě byla i dosti hlučná. Proto obrovské dík za tyto dvě svíčky  /Jasmine Dream a Lotus Secret/. Neuvěřitelně voní.

S opálenou pokožkou zaměňuji červenou barvu na rtech a nehtech za oranžovu. Jsou již roky závislá na MACu a o manikuru se mi stará Jessica. Ráda se nechám rozmazlit v odborných rukách. I když musím říci, že Striplac set od Alessandro, který používá Šárka a nyní ho máme pro vás jako dárek, mě hodně nahlodal. Mimochodem už jste se zapojili?

Přestože mám dvě děti, psa a na některé víkendy nám dorazí ještě manželů syn, jednou do roka si dovolíme někam vyrazit bezdětně sami. Letos jedeme i se Šárkou a jejím mužem do Karlových Varů na festival. Moc se těším a vzhledem k počasí si přibalím opalovací krém. Tento od Rosa Graf je úžasný.  Má UV faktor 20, ale pokud přidáte další vrstvu,  ochrana se násobí. A se jím nechají namazat všichni /děti i manžel/.

A kam se chystáte vy?

Komentáře: 2

  1. Tvůj nejdražší je opravdu miláček:-) A sen všech žen! Já na tento prodloužený víkend vytahuji skutečně funkční věci (!) a vypravuji se do hor, Jeseníků. A v polovině července na festival Colours of Ostrava, to by nebylo marné dát pár rad, jak se stylově, ale prakticky obléci na takovou akci:-)
    A pozdravujte všechny celebrity v KV!

  2. Marti,
    nelehké úkoly nám tady dáváš. Ale pro nás je to výzva a my takové horské inspo nachystáme. Kompliment manželovi předám.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *