INSPO: MOJE LETNÍ BEAUTY PRODUKTY

Datum: 6.8.2018 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Inspo

Poslední 14 dní se kromě pracovních schůzek v podstatě neoblékám. Veškerý čas trávím u vody v plavkách. Proto mě ani nenapadlo dnešní článek směřovat k outiftu. Prostě by nebylo o čem psát. S vysokými teplotami jsem taktéž musela přehodnotit svou beauty péči. Pravdou je, že si v podstatě vystačím s málem. 

Vlasy si jen umyji šampónem a kondicionérem. O sušení se stará slunce a vítr. Jen jsem přibrala od značky Davines navíc mléko s olejem pro snazší rozčesávání vlasů. Vlasy se méně vysušují a nejsou tak krepaté. Vyzkoušela jsem na své nepoddajné vlasy hodně drahých brandů. Ale tento italský zázrak si užívám já i má dcera, která po mě vlasy podědila. Navíc cena je příznivá.

Tělo a obličej jsem přes léto začala mazat jen oleji. I na dovolenou jsem odjela jen s dvěma lahvičkami od Nuxe. Klasický suchý olej používám od hlavy až po paty. Ten menší se třiptkami si nechávám jen na rozzáření opáleného dekoltu a obličeje. Přestože je to olej, velmi rychle se vstřebává a nenechává mastné skrvny. A navíc miluji jeho vůni. Je dost návyková.

Pokud si nevystačím s vůni oleje, sahám v létě po lehčích parfémech nežli v zimě. Miluji růži jako hlavní ingredienci, ale letos jsem ji vyměnila za bazalku. Totálně mě dostala Aqua Allegoria od Guerlain, kde se mísí mandarinka právě s bazalkou.

Přestože se mi v tom teplu vůbec nechce líčit, přeci bez menších úprav z domu nevyjdu. Přiznám se bez mučení, že hodně mi pomáhá pravidelná péče. Roky chodím k Irence na manikůru a pedikůru a jí vděčím za své upravené ruce a nohy. Asi 3 roky zpátky jsem se z lenosti rozhodla pro řasy, o které se mi skvěle stará Maruška. A když k tomu přidám super upravené obočí od James Blond, tak je základ hotov. Takže já poté již jen doladím obočí pomádou od Freeedom, trochu rozjasňovače (původně byl pořízen jako přídavek do make-upu, ale nakonec ho používám samotný) na správná místa a oblíbenou rtěnku od Guerlain nebo MAC. Na oči nasadím brýle a jdu. Takže tak asi má aktuální údržba. Protože jsem jen obyčejná ženská, která se snaží alespoň trochu v tom teple slušně vypadat, budu moc ráda za vaše podněty jak to zvládáte vy. Na dobrou radu není nikdy pozdě. I

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *