INSPO: POLOVINA PRÁZDNIN JE ZA NÁMI

Datum: 5.8.2019 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Inspo, Travel

Prázdniny se přehouply do druhé poloviny a já si uvědomila, jak málo píšu. Poslední článek vyšel přesně před měsícem. Je to ostuda, vím. Avšak letošní léto jsem si naordinovala totální relax. Tím myslím i od blogu a sociálních sítích. Proto to ticho. Je to přesně 5 let, kdy jsem se naplno začala věnovat módě a asi i proto mě doběhla potřeba izolace. A k té i sama dovolená přece je, ne? Navíc si vždy slibuji, že v rámci léta chci pracovat na nových věcech, na které v plné sezóně nezbývá čas. První novinkou, která je pro mě osobně nejdůležitější a také doufám, že mi to s ní dlouho vydrží, je lepší balanc práce, rodiny a péče o sebe. Doposud jsem veškerý čas věnovala práci a rodině. Vlastní péče pokulhávala. Ale časy se mění. Od návratu z dovolené se ze mě stal pravidelný návštěvník fitness centra. Pod dohledem trenéra posouvám své zlenivělé tělo k očekávanému zpevnění, abych byla připravena na příští dovolenou strávenou na lodi  plavkách o mnoho lépe.

Červenec pro mě znamenal také mnoho času se našimi dětmi. Neustále se ve mě perou rozporuplné pocity lásky, vděčnoti že již jsou super parťáci a naopak permanentního nedostatku vlastního času a  prostoru. Moc se těším, jak se budu těšit až teď v srpnu odjedou na tábory. Nebudu muset každý den řešit co uvařit a jak jejich program sladit s mou prací. Jak říkal Jan Svěrák, i já jsem ten vítací typ. Abych si mohla užít vítání, je třeba i trochu odloučení. V rámci něj si sednu na přípravy II. levelu workshopu dámského stylu, který bych chtěla rozběhnout tento podzim. Měl by být určen již zkušeným klientkám, které nechtějí ve svém stylu zamrznout a chtějí se i nadále vzdělávat. To si žádá mnoho pracovních dní v klidu, který nyní s dětmi opravdu nemám. Také nezapomínám na podzimní BAZAAREK, který tradičně bude v říjnu, ale nově se posuneme zpět do centra Prahy, abyste to mělyblíž. Proto na vás apeluji, až budete mít v rámci odjezdů dětí mimo domov čas, vrhněte se do šatníků a proberte je. Budete mít nejen místo na nové podzimní nákupy, ale také můžete část dát právě na zmiňovaný BAZAAREK. Brzy vám přidám inspiraci na podzimní trendy, abyste se v té nabídce lépe orientovaly a zbytečně neutrácely.

Shrnuto, podrtženo, práce se mě čeká mnoho a k tomu blížící se začátek školního roku s povinostmi dvojnásobné matky. Proto jestli vás láká má pomoc s případnou další revizí šatníku, nebo společnými nákupy, prosím neotálejte s rezervací termínu. Hrozně nerada vám dávám termíny za měsíc a víc, jak tomu bylo v květnu a červnu. Mě samotnou to moc mrzí.

Jestli právě jste na dovolené, nebo ji máte ještě před sebou, věřte, že vám ji závidím. Zároveň přeju ať si ji užijete jak to nevíc jde. My si tu naši naši zlvádli na jedničku s hvězdičkou. Proto taky máme naplánou už další na podzim. Báječnou druhou půlku prázdnin přeji.  I

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *