INSPO: SPRING ACCESORIES

Datum: 5.4.2017 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Inspo

modrá

Když jsem včera večer chystala tento článek, marně jsem přemýšlela, jak se přiznat ke své úchylce k pěkným šperkům a přitom nevypadat marnotratně. Ale zřejmě to nejde, protože já se ráda zdobím. Jelikož není možné šperky vždy pořídit v drahých kovech (asi bychom brzo zkrachovali), jsem v neustálém hledání kvalitní a výjimečné bižuterie. A protože jsem si aktuálně vyhlédla několik skvostů, potřebuji se s vámi o ně podělit.

Mé outfity přepadla „růžová mánie“ a v modrém se přenesla do doplňků. Proto mi uhranula nová kolekce od Dyrberk Kern. Ale jen ty drobné náramky a prstýnky. A navíc mají nově úplně boží hodinky. Proto na chvíli odložím své maxi Breitling a zkusím tyto s výměnným barevným páskem.

boho

Díky mé nové spolupráci jsem se dostala do kontaktu se značkou Moshi. Bohužel prozatím není příliš na českém trhu zastoupená. Já jsem však jejímu kouzlu plně propadla. Je jiná nežli cokoli zde dostupné. Nutně potřebuji hned několik těchto kousků s etnickým podtextem. Náhrdelníky jsem již vyzkoušela k obyčejné košili a džínám. Vypadají neskutečně. Určitě tyto doplňky budou moje stavební kameny outfitů teplých dní.

Pokud i vy máte typy na nějakou výjimečnou bižuterii, prosím sem s tím. Ráda využiji vaše rady.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *