INSPO: SPRING SHOES

Datum: 20.5.2015 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Inspo

D70_0372x kopie

 

S vyššími teplotami vzniká, kromě změny obleční, potřeba zásahu do botníku. Chtěly jsem vám představit několik kousků z aktuálních trendů, které můžete zakoupit v Atrium Flora .

Pánské Oxfordky– sama jsem vlastníkem těchto od Bati jen v bílo-béžovém provedení. Jsou pohodlné jako tenisky a kromě kalhot se dají nosit k sukni a šatům.

Otevřené sandály na podpatku – s květinovými vzory z Tamaris nebo v bílé barvě od Bati, jsou nutností do teplejšího počasí. Jen pozor na pásky u kotníků vypadají lépe ke kalhotám. V případě sukně byste se zbytečně opticky zkracovaly.

Baleríny jsou módní evergreen – určitě neprohloupíte s tvarem do špičky. Pokud navíc budou jako tyto z Tamaris na bocích perforované, je to ještě lepší.

Espadrilky  jsou jarním/letním must have. Doplní téměř jakýkoli volnočasový outfit. Tak proč ne třeba metalické z Tamaris.

Kožené sandále tohoto typu z Tamaris zažívají již druhým rokem svůj boom. Mají své přívržence i odpůrce. Pokud po nich toužíte, pozor na nepovedené levné varianty. Příliš se potom podobají bačkorám z Alberta.

K botám patří kabelka. Jestli nemusíte mít neustále u sebe mnoho věcí, bude menší cross body od Bati skvělým doplňkem.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *