INSPO: UDRŽITELNÉ TRENDY PODZIMU

Datum: 27.8.2019 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog

Přestože se mi to vůbec nechce vyslovit, podzim se neuvěřitelně blíží. Uvědomím si to vždy při nákupu školních potřeb dětem do školy. Jako matka nemám začátek září vůbec ráda. Je to neskutečně stresující období. Během pár dnů se rozhodne o kalendáři (v podstatě o matky celém osobním životě) na další školní rok. Je nutné si zafixovat nové rozvrhy dětí a podle nich sladit veškeré koníčky a logistiku s tím spojenou. A to již nemluvím o neustálém dokupování, přibližně do konce září, dalších nezbytně potřebných školních potřeb. Jediným pozitivem je pro mě závan nových kolekcí.  Z jednoho kousku oblečení, se který si vystačíme v létě, je zde konečně vrstvení. Vybrala jsem pro inspiraci, dle mého názoru ty nejzajímavější a zároveň z dlohodobého hlediska nejnadčasovější trendy, o které bych doporučila zpestřit váš šatník.

KOSTKA – bez ní to letos nepůjde. Je jedno jestli si pořídíte kostkované sako v šedé barvě, nebo rovnou sáhnete po výrazném kabátu. Určitě vám pomůže být v podzimních plýskanících nepřehlédnutelní. Jen pozor, jako jakždý vzor rozšiřuje. Proto pečlivě přemýšlejte, nežli sáhnete po kalhotách nebo sukni.

KOŽENÉ KALHOTY – jestli je doposud nevlastníte, je nejvyšší čas. Pravá kůže je v podstatě nesmrtelná, ale v tomto případě bude fungovat i levnější koženka. Pokud sáhnete po černých ve slim střihu, stanou se stavebním pilířem vašeho šatníku.

RAMENA VPŘED – zcela určitě ocení všechny majitelky postavy tvaru hruška. Pokud dáte vyniknout svým ramenům, potlačíte tím větší pozadí. Výsledkem bude ideální tvar přesýpacích hodin. A to se vyplatí.

BÉŽOVÁ– je barvou elegance a navíc je neutrální, proto je možné ji kombinovat téměř se vším. Letošní podzim ale dostala zelenou v monochromatickém provedení. Proto se nebojte jít od hlavy až k patě celá v béžové. Je to můj osobní favorit a již nyní pošilhávám co vše v béžovém provedení potřebuji. Nechci se zbytečně ukvapit, jelikož stále více vnímám přehnané objemy oblečení, které my ženy jsme schopné pořídit. V tomto případě také platí, že  méně bývá více. Doufám, že vás článek inspiroval k rozumným a ne bezhlavým podzimním nákupům. O to jsem se znažila. A než reálný podzim nastane, užijte si poslední krásné teplé dny.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *