INSPO: VÝPRODEJE VRCHOLÍ

Datum: 18.1.2018 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Inspo

Výprodeje v obchodech vrcholí. Nedá mi to, abych vás na některá úskalí tohoto velkého výhodného lákadla neupozornila. 

Slevy probíhají jak v kamených ochodech, tak on-line. Často právě v e-shopech je možné narazit na skvělé nabídky posledních kusů. Není třeba se tedy omezovat pouze na fyzickou přítomnost v přeplněných prodejnách

 

 V sezónních výprodejích kromě oblečení najdete například bytové doplňky, kosmetiku, techniku, ale i sportovní potřeby. Kdo by nechtěl vypadat dobře a in při jakékoi situaci.

Nepořizujte věci, které opravu nepotřebujete a nemáte je ve svém seznamu (wish listu). Velmi často nacházím v šatnících skvělé úlovky, které není možno s ničím ostatním nosit. Tento jev jednou popsal Jan Kraus ve své talkshow a myslím, že to přesně vystihl: „Muž je ochoten za věc, kterou potřebuje zaplatit i 2x více. Naopak žena si pořídí věc, kterou vůbec nepotřebuje, protože byla ve slevě.“

Slevy jsou ideálním období pro nákup dražších, investičních kousků, které si za původní ceny nemůžete dovolit. Většinou se jedná o velmi nadčasové kousky v šatníku/botníku, nebo právě ty vysněné (bohuže Chanel boy do slev nikdy nepůjde…….)

 

Nedělejte kompromisy v kvalitě nebo velikostech. Koncem sezóny  bylo zboží s největší pravděbodobností již mnohokrát vyzkoušeno a tak pozor na jeho stav. Nepodsouvejte si myšlenku, že do těch džín přece těch pár kil schodíte….. V tomto případě nejspíše skončí na dně skříně a možná je ani nevezmete nikdy na sebe.

Držím palce, abyste si nějaký ten skvělý úlovek pro radost našli. Pokud vás přeci jen přemohou emoce  a necháte se zbytečně unést, nesmutněte. Žijeme jen jednou. Chybami se každý učí. Alespoň budete mít co přinést koncem dubna na další BAZAAREK.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *