NEWS: SEPTEMBER IS COMMING

Datum: 17.8.2016 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Inspo

kalendář

Nevím jak zvládáte prázdniny vy, ale já jsem v roli dvojnásobné matky občas na pokraji sil. Přestože léto a k němu patřící slunné počasí miluji, už se těším až děti naběhnou do pravidelného režimu školní a školkové docházky. A já budu mít opět více času na práci a své vlastní aktivity. Zkušenost mi však říká, že první dva týdny budou peklo. Nežli se vše usadí. Čeká mě klasické kolečko v nákupu školních potřeb. Nevím, proč nemůžeme ten seznam alespoň jednou dostat již na konci roku, abych nemusela jsem společně s ostatními maminkami (tatínci se moc nezúčastňují) svádět boj o nestandardní obal na sešit hudební výchovy. Poté vyřešit překrývající se dny a časy oblíbených kroužku, na které nevím kdo děti dopraví. A na závěr nákup mnoho kusů oblečení a bot z kterých naše ratolesti za dva měsíce vyrostly. K tomu přidejte, že Šárka má hned první zářijový týden státnice.

Dost stěžování. Abychom se mohly společně s vámi těšit na hezké chvíle, připravily jsme hned několik akcí na druhou polovinu září a přelom října.

Tak si je poznačte ve svých kalendářích a přijďte za námi.

Dny Marianne – klasická podzimní výhodná nákupní horečka. Jsme zde pro asistenci při nákupech.

Bazaarek – již 5.tý ročník v Domě u Bílého Pelikána. Nově i s pop-up prodejem mladých českých designérů.

Školení dámského stylu – velmi úspěšný jednodenní workshop, kde se dozvíte vše o stylu ženy.

Školení pánského stylu – kompletně v novém. Rozšířený celodenní workshop speciálně pro ženy, které chtějí společně s námi změnit styl našich mužů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *