OUTFIT: BLUE SUIT

Datum: 24.4.2018 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Fashion

Takto nějak jsem si představovala, že budu trávit nadcházející dny téměř již letního počasí v dubnu. Ideálně s nohami nahoře. Zůstalo jen u představ, jelikož realita byla snově pracovní. Sobotu jsem strávila v kolektivu skvělých dam na dalším školení dámského stylu v Soline. Jaké to bylo, vám sprostředkuji brzo v dalším článku, protože bych se sem se vším nevešla. 

Avšak o co více bussy jsem byla od pondělí do soboty, o to víc jsem si užívala nepracovní neděli. S partou přátel a kupou dětí jsme letos prvně grilovali (vlastně podruhé, prvně již v sobotu večer špekáčky…). Vysadila jsem si další hromadu levandulí na zahradu a děti + já jsme hrdě vlezli do bazénu při jeho teplotě 21 stupnů celsia. Bylo to chladnější, ale to slunko tááák lákalo. Ještě se mi nestalo, abych se takto v dubnu koupala. Proto nebyla šance nafotit outfit nikde jinde nežli u nás na zahradě. Nálada byla tak báječná, že jsme o několik mnoho lahví Prosecca chudší a dvě účastnice zájezdu se nachladily. Doufám, že to je jen rychlovka a budou co nejdříve v pořádku. Nechť žije jaro – Dolce Vita.

Pár slov k outfitu. Tento modrý pánský oblek jsem objevila na podzim v Orsay. Nosím ho výhradně s teniskami a téměř vždy na něj dostanu slova chvály. Naposledy minulý víkend na Modsee. Kde mě z něj jedna známá holanďanka chtěla svléknout. Určitě to bude tou barvou, co myslíte?

Kalhoty a sako – Orsay (již podzimní kolekce)

Tričko – Benetton

Tenisky – Adidas

Náramky – The Moshi

Brýle – Ray Ban

 

 

Komentáře: 2

  1. Dobrý den, super outfit, já jsem na kombinaci modré a bílé docela zatížená :-) a když někde něco takového vidím, hned bych si to koupila. Naposledy mě dostala tato modro-bílá sukně. Ale já už nevím, kam ty hadry budu dávat. :-D Váš modrý kostýmek je super, v kombinaci s teniskami je cool. Jasný palec nahoru. :-)

  2. Petro,
    díky za „palec nahoru“. Život je o volbách a v šatníku to platí dvojnásob. Já svůj pravidelně 2x do roka proberu. Příští týden zrovna máme BAZAAREK. Tak se můžete přidat. Více najdete na bogu 2 články zpět nebo na FB Outftimania v údálostech.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *