OUTFIT: MORČATA

Datum: 2.1.2018 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Fashion

Vánoce jsou za námi. Jestli mají být tyto svátky plné setkávání se s rodinou, tak v mém případě předčily všechny předešlé roky. Letos snad poprvé jsme neseděli u štědrovečerní tabule s mými rodiči, protože starost o ně přebrala má sestra. Následující dny to však byla množstevní smršť. Druhý svátek vánoční jsem pekla slovy dvě kachny pro 10 lidí a ve zmenšeném počtu 8 to zůstalo až do konce. Ještě, že jsme na dva dny vyrazily na hory. Pominu-li však roli závodní kuchařky, užili jsme si to báječně. Proběhlo lyžování, bruslení, muzikál, mnoho her s dětmi i puberťáky, několik zhlédnutých filmů (dokonce i celých) a hlavně pohoda. Jedinou stinnou stránkou z těchto dnů jsou ty téměř dvě nabraná kila. Ale s těmi jsem již vyhlásila válku. Probírala jsem průběžně své „neštěstí“ s kamarádkou Jitkou, která to po svátcích cítí podobně.

Proto ode dneška nastupuji za vzájemné podpory Jíti boj se špíčky. Není to totální tragédie, ale ráda bych se dostala zpět na svou původní váhu co nejdříve. Takže konec oslavným skleničkám vínka a přehnaného pravidelného jídla. Nazuji opět každý den boty na běhání a jde se do toho.

Doufám, že vy jste na tom po Vánocích lépe. Jestli ne, ráda si nechám poradit, jak tyto kila shazujete vy.

Nějak jsem zapomněla říci něco k outfitu. Bohužel pršelo, když jsem se se Šárkou potkaly na příjemnou snídani a focení. Jelikož bylo teplo, v podstatě jarní teploty, musela jsem si vzít svá oblíbená „morčata“. Tak doma přezdíváme těmto mokasínům s kožešinou uvnitř i vně. A protože je v nich moc teplo a do toho jsou jak bačkůrky, nejradši bych je nosila neustále stejně jako tento svetr od F and F.

Příjemný začátek běžných pracovních dnů. Irena

Bunda – H and M

Svetr – F and F

Džíny – Zara

Boty- Tezyo

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *