OUTFIT: NIKDO NEJSME DOKONALÝ

Datum: 15.10.2020 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Fashion

Musím se vám v tomto článku přiznat. A těch přiznání bude hned několik, protože bych ráda uvedla na pravé světlo jak to s tou mou osůbkou vlastně je. Často totiž od vás slýchám jak jsem pozitivní, báječná a inspirativní. Jako super se to poslouchá, ne že ne. Faktem je, že nejsem dokonalá a rozhodně takový pocit nechci v nikom vzbuzovat. Ráda bych povzbudila vás mé nejmilejší klientky, které  se v kabinkách při nákupem neumíte pochválit a vidíte jen samé nedostatky. Protože přes to všechno co zde na sebe vyzradím se mám ráda a  cítím se skvěle.

 

Top – Weekday

Kožená sukně – No name  (BeCharity Bazar)

Boty- Miss Selfridges

Kabellka – Gucci

V pohodlí žádný progres nenastává. To dost sedí na dnešní dobu a navíc je to pravdivé. Život mě v těžkých chvílích vždy naučil, že není šance se vymlouvat, naopak je třeba máknout. Díky tomu jsem přešla v mnoha oblastech přes vlastní stín a naučila se mnohému. Ale vím o pár věcech, které opravdu neumím a i přes veškeré snahy se je nejsem schopna naučit.

  • Neumím našlehat mléko na našem kávovaru. Je to opravdu trapné, ale prostě mi to nejde. Sama piji jen černou kávu, tak mi to nechybí. Modlím se s každou návštěvou, aby byl doma manžel nebo všichni příchozí byli stejní vyznavači bez mléka jako já. 

Kožená bunda – Mango (velmi stará)

Šaty – DKNY (BeCharity Bazar)

Boty – Vagabon

  • Nejsem schopna si pravidelně uklízet auto. Přestože to doma zvládám, auto je pro mě dopravní a pracovní prostředek. V autě žiji a pracuji, a proto mi má „sloužit“ ne já jemu. Takže to v praxi dopadne tak, že když už to je neúnosné můj muž nebo syn se obětují a vyčistí ho. Já si to pak pár dní užívám než je opět vše při starém.

Sako  – Lulavintage 

Džíny  – Mint

Boty – Vagabon

Kabelka – Gucci

  • Jsem na první setkání důvěřivý člověk, který hledá v druhých to dobré. Mám tendence je dlouho omlouvat před okolím i sebou. Ale jakmile ztratím důvěru nebo mě někdo zraní/zradí, je to bohužel navždy. Neumím věřit jen tak trochu. Vše dělám naplno a stejně tak to mám i se a vztahy. Vše nebo nic.
  • Věčný rebel je asi mé nejvýstižnější přirovnání. Od malička jsem měla problém akceptovat autority a dodnes mi to zůstalo. Vlastně bych to měla upřesnit. Mám problém přijímat autoritu lidí, ke kterým nemohu vzhlížet a obdivovat jejich schopnosti/osobnost. Těch jsem bohužel za svůj život potkala nemnoho.

Tak teď už víte, kdo je ta Irena a že fakt není dokonalá. Ale i přes tyto mé nedostatky, mezi které rozhodně navíc  patří: poměrně velký zadek, silná stehna a atletikou nafouknutá lýtka, jsem se vdala za báječného muže. Ten mě s našimi dětmi podporuje v každém mém bláznivém nápadu. Naposledy to byl  další ročník již tradičního BAZAARKU, aneb COVID rebels party. Společně jsem vybrali na Duhu Kč 6200,- a celkově se prodalo oblečení za více než 85 tisíc korun. Moc moc děkuju, že pomáháte a podporujete udržitelnost i v této nelehké době. Držte se a nebojte se, že jste jediné nedokonalé. Je nás víc.

 

Komentáře: 2

  1. Milá Irenko, fakt jsem se pobavila s tvým autem. Stejně jako ty mám stejně pocity ohledně služby.. Auto slouží mně, ne já jemu.. Vše, co nestihnu vyřešit doma, včetně jídla, se odehrává v autě. Stejně jako tvůj manžel, i můj, když už se na to nemůže koukat, auto odstaví a deratizuje 😂😂😂. Navíc já v něm vozím děti, psa, takže si asi umíš představit, co se tam za pár měsíců dá najít 🙈. Se šlehačem to máme stejně.. Stejně jako se modlíš za návštěvu „bez mléka“. To jsme též vyřešili strojkem na vyšlehávání mléka. Zvláštní je, že co ho máme, to ode mě nikdo nechtěl?! Silná stehna ani velký zadek nevidím. Vidím krásnou ženu, navíc ženu, která se snaží nezištně pomáhat.. Díky za tebe 🌹 a víc takových žen ❤️. Krásný den

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *