OUTFIT: POSLEDNÍ PŘED DOVOLENOU

Datum: 21.6.2019 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog

V posledních týdnech blog flákám a dávám přednost jiným aktivitám. Upřímně se vám všem, které to mé psaní zajímá, tímto omlouvám. Můj pracovní kalendář je napěchovaný k prasknutí, protože se blíží prázdniny a na všech stranách se finišuje. Minimálně 2x do týdne jsem v ateliéru, kde natáčím nebo fotím. Do toho většina z vás jede na zaslouženou dovolenou, kde se chcete cítít krásné a to si žádá mou osobní asistenci při nákupech. Vždy, když mám chvilku se zamyslet, si neustále opakuji jaké to mám ale štěstí. Není mnoho z nás, kteří dělají práci, která je baví, naplňuje a navíc i živí. 

Přestože svou práci miluji a za nic bych ji nevyměnila, velmi dobře si uvědomuji, že její obsah je takový životní nadstandard. Jsou mnohem důležitější obory, kam rozhodně patří zdravotnictví. Za poslední měsíce v nemocnicích a čekárnách u lékařů, trávím se svou mamkou hodně času. Pracovat právě v tomto odvětví vnímám jako poslání, které bohužel státní odměňovací systém prozatím dostatečně nedocení. Asi právě proto je zajímé pozorovat rozdílnost přístupu zdravotního personálu. Aktuálně mám živou zkušenost ze tří nemocnic. Vůbec nechci nikoho kritizovat.  Naopak bych chtěla moc poděkovat za péči, s jakou se starali a stále starají o naši mamku Na Homolce a Na Pleši. Máte můj velký respekt a obdiv. „Respekt“  asi nevíc vystihuje mé aktuální rozpoložení, kde se nacházím. Jsem od přírody hodně cílevědmý a pracovitý člověk. Ale jsou v životě okamžiky, kdy se učím, že jediné co mohu udělat je jen respektovat situaci a  rozhodnutí jiných. Na jedné straně nemoc rodičů, na straně druhé začínající puberta dětí. Tomu se prý říká sendvičová generace. Abych se občas nezbláznila, snažím se radovat z maličkostí.

Stále jsem jen normální ženská a radost mi udělají maličkosti, jako je koupě oblečení nebo bot. Tak jsem vám ty poslední kousky chtěla ukázat. Džínová maxisukně byla super koupě na Bazaarku. Krajkový top byl impulsivní (jsou základní kousky šatníku, kam bílá krajka patří, které i já koupím bez velkého přemýšlení) nákup stejně jako ten přehoz/kaftan. Boty byly taktéž láska na první pohled při akci s Tezyem v Brně. Nosím je od té doby téměř nepřetržitě. Určitě vše se mnou pocestuje příští víkend na dovolenou. Moc se těším na odpočinek mimo civilizaci, neboť opět mizíme na lodi mimo pobřeží. Pokud jste na tom s dovolenou podobně, moc moc přeji, abyste si ji báječně užili a odpočinuli si. Já ještě do té doby musím zvládnotu dvě narozeninové párty svých dětí, které jsou opět o rok starší a šikovnější. Mimochodem, tyhle obrázky fotila naše 8letá dcera v parku nemocnice Na Pleši….

Sukně – HM (koupě z Bazaarku)

Top/body – HM 

Kaftan – Reserved

Boty – Tezyo

Taška – Lindex

 

 

 

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *