OUTFIT: PRINTED TROUSERS – COMPETITION

Datum: 9.3.2015 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Fashion

 

IMG_1679-2

Tento post je trochu specifický. Původně jsem si myslela, že bude hlavně o mém oblíbeném zatepleném „křiváku“. Poté jsem byla přesvědčená, že vám tyto fotky neukážu vůbec. Ale pak jsem se rozhodla, že mě znáte již natolik, že není důvod něco skrývat.  Pořídila jsem si výhodně ve výprodejích zkrácené kalhoty s kohoutí stopou. Byla jsem přesvědčena, že jsou super. Ale foťák je nenávidí a já teď již také. I když ve skutečnosti mnoho zúčastněných potvrdilo, že vypadají super.

IMG_1705-2

I těm holubům se mě zželelo a letěli mi na pomoc.

IMG_1699-2

A proto, kdo máte zájem o tyto jinak velmi pěkné zkrácené kalhoty ze Zary o velikosti 38 s kohoutí stopou, pište své vtipné komentáře k mému outfitu + pošlete like na naší facebookové stránce Outfitmania.  Ten nejzajímavější je zdarma obdrží (měla jsem je na sobě opravdu jednou). Moc ráda bych je viděla, jak někomu sluší.

bunda Mango, rolák  a boty Marks and Spencer, náhrdelník Lindex, kalhoty Zara, taška Michael Kors, brýle Ray Ban

Komentáře: 7

  1. Náhodou vypadají dobre! ale pokud je nenavidis ty,určitě bych je taky nenáviděla ,takze je doufam nevyhraju

  2. Holubů se Vás zželelo jen ztěží, když se pohybují v dostatečně bezpečné vzdálenosti.
    A ten text je o čem? Snažíte se dostat jeho kvalitou na úroveň s trapnými, sotva náctiletými „blogerkami“? O pravopisných chybách ani nemluvě. Jste dospělá žena, nemáte zapotřebí se takto ztrapňovat.

    1. Václavo,
      děkuji za Vaši revizi pravopisu. Blog by měl být hlavně o inspiraci. Té je v našich končinách pro zralé ženy málo.Proto jsem ráda, že většina příznivců ji vnímá pozitivně.

  3. Tak to tak vypadá, že se nikdo nehlásí ke kohoutí stopě, důvod je nasnadě, místo holubů kohouti…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *