OUTFIT: DŮVOD SE ZASE OBLÉCT

Datum: 6.5.2020 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Fashion

Ani nedokáži popsat tu radost, že mohu opět pracovat. Kdyby mi to někdo ve věku okolo dvacítky vykládal, vysmála bych se mu. Ne, že bych se od poloviny března flákala. Má práce stylistky je mé poslání, které mě po všech stránkách naplňuje. To bohužel nemohu říci o generálním úklidu domu nebo jarním hrabání se v zahradě. Ačkoli se snažím ze všech sil, ne že by to mělo nějaký zásadní vliv, učitelka ze mě rozhodně nebude. S kuchařkou je to lepší, ale práce na plný úvazek 24/7 mi nevyhovuje..

Konec stěžování si. Já jsem už zase šťastná a všichni doma to cítí. Zatím není vše úplně stoprocentní, ale když jdete z nuly na 50 je to stejně obrovský posun. V obchodech je zkoušení ještě komplikované, ale příští pondělí, jsme zpět v normálu. Jen stále zůstávající roušky a desinfekce. Na to jsem si ale zvykla a již to téměř nevnímám. A taky už si za pár dní sedneme na zahrádku restaurace  se skleničkou a kávou. Můj tlak a sociální život jásá.

Díky tomu všemu a hlavně vám, které se nebojíte mě pustit do svých šatníků a  jdete se mnou na nákupy se cítím skvěle. Mám neuvěřitelnou chuť se opět krásně oblékat a nosit podpatky, které nejsou vždy pro mou práci praktické. Trochu mi to připomíná situaci, když jsem se po porodu dostala do své váhy a přestala kojit. Mohla jsem se konečně obléct a vyrazit sama ven. Už to ticho, kdy jedu sama v autě, je k nezaplacení. Opět na svou kůži zažívám pocit, který popisují klientky. To vyšší sebevědomí a lepší nálada, když se dobře a žensky cítí ve svém oblečení. Abych vám předala trochu svého otravného optimismu, našla jsem pár pozitivních věcí, které mi tato doba přinesla. Pojďte se mnou do toho a podělte se i vy o své kladné zkušenosti. Sdílená radost, dvojnásobná radost.

  1. Opět pravidelně denně sportuji. Kromě běhání jsem si přidala dlouho slibovaný nordic walking. My to tedy se sousedkou Martinou, se kterou si děláme společnost, nazýváme „fofrklacky“. Navíc se k nám přidaly naše dcery na kolech, takže větráme i omladinu. Neskutečně to čistí mozek a hlavně nervy.
  2. Udělala jsem mega úklid všech místností našeho rozsáhlého domu, garáží a přilehlého stavení na zahradí nářadí. Nechci to moc rozebírat, ale pěkná práce to nebyla. Dům postavil původně můj otec, když mi byl rok. My ho poté zrekonstruovali, ale nikdy se moc nemohlo vyhodit. Jelikož již má mamka není a otec byl měsíc na operaci a následné rehabilitaci, pravý čas konečně nastal. Létalo to ve velkém.
  3. Přetvořili jsme pokoj našemu synovi z dětského do pubertálního. Zjistili  jsme, že zvládneme sami vymalovat a vytapetovat. Ráda příště objednám malíře.
  4. Zbourali jsme a znovu od nuly vytvořili část zahrady. Nebylo to úplně bez pomoci, ale i tak jsme si mákli.
  5. Ačkoli jsem nemohla příliš pracovat, povedlo se hned několik věcí. Odstartovala jsem online revizi šatníku, ze které se vyklubalo super řešení pro vzdálenější klienty i do budoucna.
  6. Natočila jsem hned několik videí s praktickými radami, které můžete najít na mých sociálních sítích. Asi vám je přidám v nějakém speciálním článku i sem. Určitě s tím budu pokračovat.
  7. Zažila jsem si online ČT přenos v Sama doma. I s rouškou to byl skvělý zážitek po boku profíků.

Krásný začátek přicházejících lepších dní. Nezapomeňte se hezky obléct. Opravdu to pomáhá na těle a duši

Overal – Mango

Džínová bunda – Lindex (loňská kolekce)

Lodičky – Baťa (velmi staré)

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *