TRENDY PODZIMU 2018 – LOGO MANIE

Datum: 4.9.2018 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Fashion

Zdroj: Pinterest

Poslední dny mě zaměstnávají dvě zásadní témata, která jsou totálně protichůdná a velmi mi připomínají můj věk. První je nástup dětí zpět do školy, které přináší pro nás matky mnoho starostí a povinností. Druhé je bezdětné – fashion week. V módní branži, v celku logicky v návaznosti na charakter odvětví samotného, naleznete velmi málo lidí s dětmi a nebo po čtyřicítce. Jsem jedna z mála výjimek, která navíc splňuje obě kriteria. Možná proto ostatním nepřipadá trend návratu 90. tých let v čele s logomanií tak ožehavý, jako mě, která si ho plna ještě čerstvých vzpomínek z aktivního sportu (čím víc pruhů, tím víc Adidas) pamatuje. 

Zdroj: Pinterest

Přestože se mi v podání zahraničních módních ikon velmi líbí, bojím se, jak ho naše ulice přijmou. Jsem si téměř jistá, že se ho jako vždy když jde o to ukázat značkovou příslušnost, zhostíme s plnou parádou. Tak pokud nechcete,aby si vás na ulicích pletli s rusky hovořícími turisty, raději méně je více.  Tričko nebo značkou výrazné boty budou bohatě stačit. Dobré je si navíc ujasnit, že nyní se nejedná o sportovní značky, ale o velké módní domy nebo výstižné nápisy či konkrétní obrázky osobností.

Zdroj: Pinterest

A pokud jste opatrnější jako já, pořiďte si nějaké tričko s oblíbenou ikonou. Již jedno s Madonou vlastním a další je z britského e-shopu na cestě. Jestli vás tento trend vůbec neoslovil, nesmutněte, podzim přináší mnoho dalších variant. Brzy vám o další napíši článek. Těm, které kromě módy řešíte i školu, držím pevné nervy a přeji malé fronty v papírnictví. I

Zdroj: Pinterest

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *