TRENDY PODZIMU – ANIMAL PRINT

Datum: 17.9.2018 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Fashion

Dalším módní trend letošního podzimu a zimy, který jsem vám chtěla více popsat jsou zvířecí vzory. S příchodem chladnějšího počasí není nic překvapivého, že se na scéně objeví nějaké to „zvířátko“. Má to i svá logická opodstatnění v podobě zahřátí. Avšak většina nošených zvířat je umělých, tak žádné horko neočekávejte. Ale ten humánní aspekt zahřeje majitelku na srdci. Některé z aktuálních vzorů jsou stálejší,  jiné se mohou pyšnit znovunalezením v jejich standardní nebo upravené formě.

ZEBRA

Zdroj: Pinterest

Pokud bych měla vypíchnout zvířecí vycházející hvězdičku, určitě je to zebra, která se nám opět vrací na scénu. Může plně vyhovovat milovníkům černobílých kombinací. Zvířecí vzory ,společně s tímto,  jsou natolik výrazně ženské. Proto je ideální je kombinovat se sportovními doplňky, aby vám zbytečně nepřidaly věk. Hrozí zde riziko, že si Vás rusky mluvící turisti spletou s krajanem.

HAD

Zdroj: Pinterest

Had je skvělou volbou pro začínající „chovatelky“. Dokáže být velmi vkusný a nevtíravý. Platí u něj stejné pravidlo jako u všech „zvířátek“. Ideálně v outfitu jen jeden kus. Pokud se necítíte na výrazné části oblečení, stačí sáhnout například po doplňcích v podobě bot. Ty dokáží pozvednout i velmi jednoduchý outfit.

Zdroj: Pinterest

LEOPARD

Zdroj: Pinterest

Jasnou stálicí je bezesporu leopard. Jsem jeho velkou faninkou. Vlastním lodičky, pásek, šaty a kožich (samozřejmě umělý). Nebojte se, vždy sáhnu jen po jednom kousku. Šaty a kožich nosím nejraději s teniskami. Lodičky padnou úchvatně k roztrhaným boyfriend džínům. Jestli existuje něco, co můj osobní styl velmi zřetelně vystihuje, pak je to právě tato šelma.

BAREVNÉ VARIANTA

Zdroj: Pinterest

Jestliže vám i tyto běžné, z přírody čerpající potisky nebudou dost, můžete sáhnout po barevných variantách. Rozhodně v takovém kousku budete nepřehlédnutelné. Pro mě je to již příliš, ale jak pravý klasik: nikdy neříkej nikdy. I

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *