BAZAAREK nr. 17 již tuto sobotu 22.4.

Datum: 18.4.2023 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Inspo

Když jsme se v lednu začali bavit o plánování jarního Bazaarku, připadalo mi to jako neskutečně daleká budoucnost. Ale uteklo to a již tuto sobotu od 10 hodin vše propukne. Jsem ráda, že se opět povedlo domluvit stejné místo u VINOTÉKY U ZVONIČKY v Kolovratech. Mnoho z vás se mě dotazovalo, proč není Bazaarek více v centru Prahy? Pokusíme se to proto snad již naposledy vysvětlit. Bazaarek slaví již 17. ročník a 5 let spolupráce s DUHOU. Za tu dobu jsem se přesvědčila, že ty nejlepší lidé, kteří nezištně pomohou, rádi přijdou nákupem podpořit cirkularitu oblečení  a zároveň si celou akci s námi užijí, jsou právě tady. A pokud v Kolovratech nebo okolí nebydlí, rádi si sem za námi dojedou.

Minulý ročník nám ukázal, že musíme některé věci ještě vylepšit. Není to s našimi omezenými zdroji jednoduché, ale udělali jsem maximum. Určitě se můžete opět těšit na welcome drink zdarma a následně využívejte plnými doušky skvělé vína z vinotéky, které opět svým prodejem podpoří DUHU. Pokud proto chcete dojet MHD, vřele doporučuji vlak z Hlavního nádraží. V Kolovratech jste za 20 minut a pěšky na místě za 5 dalších.

Úzkým místem jsou vždy kabinky a pokladna. Proto bude víc míst na zkušení oblečení a nově i 2 pokladny. Tentokrát nám má počasí přát, tak kdybyste náhodou chvilku někde čekali, sklenička dobrého vína a dobíjení vitamínu S to určitě zpříjemní.

Nikdy nebyl nedostatek prodávaného oblečení a obuvi. Tentokrát jsem ale musela dát STOP. Již 3 týdny před akcí se přeplnila kapacita a já se teď jen modlím, aby nám stačily stojany a ramínka. Proto se můžete těšit na ještě větší výběr a opravdu krásných kousků.

Podstatou Outfitmania Bazaarku jsou opravdu skvělé ceny. Ty zaručuji svou osobou, protože mi opravdu všechny kousky projdou rukama a na vše dávám ceny já osobně. Proto se buďte jisté, že lepší nikde nenajdete. Na to já jsem ras ….

Moc se na vás s celým týmem Bazaarku, Vinotéky u Zvoničky a společnosti DUHA (Petr, Anežka, Míša, Martina, Alenka, Ilka, Lubi, Michal, Irenka, Peťa, Nikol, Renata a mnoho dalších, kteří s přípravami pomáhají) v sobotu od 10 hodin  těšíme. Jen připomínám, že vstup je pro všechny zdarma a platit lze pouze v hotovosti.

PS: hned naproti je bankomat, jen kdyby cash nestačil …..

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *