INSPO: SEPTEMBER WISH LIST

Datum: 6.8.2015 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Inspo

September wish list

I když je léto v plném proudu, showroomy, které navštěvujeme jsou již plné podzimu. V krátké době se zaplní i obchody. Mně to okamžitě zamotalo hlavu a nalákalo, co si budu nutně potřebovat na začátku podzimu koupit. Již delší dobu si přeji nový trenchcoat. Moc toužím po tomto klasickém kousku a nejraději samozřejmě od Burberry. Prozatím si o něm ale nechám snít. Velmi podobný i se skvělou nepromokavou úpravou bude v Marks and Spencer. Je však součástí jejich limitované kolekce Best of British, kterou do České republiky nevozí. Tak musím doufat, že mi ho manžel při cestě do Londýna koupí.

Další věc, kterou mám již delší dobu na seznamu je ten správný odstín nude rtěnky. Konečně jsem na ní kápla u svého oblíbeného MAC.

Podzim a zima bude hodně o rolácích. Tak proč nezkusit tak trochu jiný ze Zary.

Kožené větší psaníčko mi v tmavém provedení chybí. V H and M studio kolekci jsem objevila překrásný skvost za super cenu.

Bez nových bot by to rozhodně nešlo. Díky naší spolupráci jsem si velmi oblíbila Gino Rossi a moc ráda bych svůj botník obohatila o tyto špičaté baleríny.

Jelikož již několik měsíců chodím v různých pantoflích, nechci se jich úplně vzdát. A limitované kolekce od Birkenstock z tvídu (kterého opět bude na podzim hodně) alá Chanel. Bohužel u nás nedostupné, tak objednávám přímo z jejich německého e-shopu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *