OUTFIT: FESTIVAL SEASON

Datum: 21.5.2018 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Fashion

O víkendu jsme odstartovali festivalovou sezonu. V sobotu proběhl v Kolovratech Majáles vol 3. Na naši  malou obec (část Prahy pro ty kteří se vnímají jako pražáci) byla vůbec tato sobota přeplněná různými aktivitami. Jelikož nejsme, kromě mého otce rybáři a ani pink pong nehrajeme, zúčatnili jsme se jen té hudební. Open air festivaly mám v oblibě. Častokrát mám šanci slyšet kapely, které neznám. To se povedlo i letos. Kromě skupiny našeho kamaráda Jakuba Zajíčka „Crossroads“, která byla finální tečkou, jsme se s manželem zamilovali do „Pohřební kabely“. Asi neexistuje název skupiny, který by byl tak silními protikladem k jejich tvorbě. Nejsem hudební odborník a tak neumím pojmenovat jejich styl, ale přiblížila bych to kombinaci: Děda Mládek ilega band + Laura a její tygři. Prostě boží a navíc částečně rodáci z Kolovrat.

A tento outifit jsem právě v sobotu měla na sobě. Kupodivu až do konce zůstaly šaty čisté a klobouk na hlavě…. A protože toho vinného střiku bylo více, nežli  mělo být, asi ze mě dnes už nic rozumného nevypadne.

Tak krásný začátek pracovního týdne a hlavně Viva letní festivaly. Budu moc ráda za typy jaké máte vy oblíbené. Jen ideálně i s programem pro děti.

Šaty a džínová bunda – Zara

Klobouk – Tonak

Boty – Isabel Marant

Brýle- Ray Ban

Náušnice- HM (již staré)

Náramky –  The Moshi, Lucie Trnková

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *