OUTFIT: KALHOTY S LAMPASY

Datum: 19.3.2018 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Fashion

Opravdu jsem si již nemyslela, že budu postovat outfit se sněhem. Ale člověk míní a počasí mění. V sobotu jsem si při procházce připadala spíš jak na Sibiři, nežli v Praze. Proto jsem s focením čekala až na neděli. Druhým z důvodů bylo i moje vyčerpání, které se přes veškeré snahy dopovat se vším možným bohužel dostavilo. Proto jsem se také na nedělení přehlídky v rámci MBPFW  nabalila, že takového sněhuláka ještě neviděli. Móda nemóda, zdraví je jen jedno. Ale vidět Jakuba Polanku je povinnost…..

Obchody jsou již plné jara a kromě všudypřítomné krajky mě chytla obsese po kalhotách s lampasy. Domnívám se, že je to roky strávenými na tenisovém kurtu ve společnosti značky Adidas. Kabátek/sáčko, které jsem si k nim vzala, jsem v pátek při totálním vyčerpání ukořistila u Markéty Kopecké v ateliéru. Nutně jsem si potřebovala udělat radost a když jsem ho zahlédla, Markéta prohlásila, že je rozhodně můj. Jen měl původně černé knoflíky, které se mi tolik nelíbily. Ale Markéta mě okamžtě vybavila novými. Háček však byl v tom, že mi je předala s výzvou, nechť si je vyměním sama. A jak řekla, tak se stalo v sobotu večer. Jsem na sebe pyšná, že jsem to zvládla. Bohužel nejsem s jehlou žádný velký kamarád. O to víc mám úctu k lidem, kteří vytváří jakékoli výrobky vlastníma rukama. Dnes máme tolik manažerů, ale najít dobrého truhláře nebo švadlenu je vzácnost.

PS: Jen pro vysvětlení, přestože na fotkách vypadám těhotně, tak nejsem. Ono by to v mém věku opravdu asi moc ani nešlo. Foukal opět strašný vítr a svetr se pokaždé nějak zvláštně nafoukl. Nebo připadá v úvahu druhá varianta, že jsem přibrala. Ale tu si raději nechci vůbec připouštět…..

Kalhoty – Zara

Sako – Markéta Kopecká

Svetr – Marks and Spencer

Boty – Tezyo

Kabelka – Gucci

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *