OUTFIT: LEOPARD COAT AND WHITE JEANS

Datum: 20.11.2017 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Fashion

Má obliba v kožešinách je známá věc. Pravdou však je, že správný leopardí kabátek mi do letošního roku chyběl. Vyzkoušela jsem jich několik a konečně jsem našla ten pravý. A protože mám poslední dva týdny těžkou hlavu z našich domácích seniorů, snažím si pošmourné dny rozsvítit kombinací s bílými džínami. Také se snažím svému muži tím vysvětlit, že není třeba bílé věci na zimu uklízet.

S klientkami neustále řeším sílu doplňků, proto jsme nafotili outfit hned ve dvou variantách. S lodičkami, když chci být za dámu (ano i v tomto počasí naboso a přiznávám, že mě baví ty výrazy šoku kolemjdoucích) a v teniskách, jelikož většina mého pracovního dne si vyžaduje pohodlí. Další možnosti budou samozřejmě v kombinaci s černou a přidanými bikery nebo kozačkami, nebo oblíbenými modrými džínami.

Zajímalo by mě, která varianta se vám na mě líbí nejvíc. Takže budeme muset nafotit i ty další.

Bohužel jsme se Šárku na focení nestihly potkat dříve nežli odpoledne, kdy v půl čtvrté přestalo být téměř vidět. Proto ta trochu horší kvalita fotek.

Leopardí kabát a rolák – Lindex, džíny Promod, tenisky Adidas, lodičky Steve Madden (velmi staré), kabelka Aigner (prodává Salamander)

 

Komentáře: 2

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *