OUTFIT: PUFFER JACKET

Datum: 12.2.2020 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Fashion

V šatníku každé ženy má být rozhodně krásný, investiční kousek v podobě nadčasového kabátu. V reálném životě nás žen nastávají však momenty, kdy kabát není tou ideální variantou. Často potom hledáme nějakou praktickou variantu, která nás navíc dostatečně zahřeje. Péřová bunda je ideálním, ačkoli vždy více sportovním, řešením. Bylo období kdy frčely delší a v pase přepásané siluety. Ty jsou již pasé. Nyní jsou trendy rovné.

Jejich nevýhodou je přirozená objemnost. Proto pozor jakou si vybíráte. Pro menší postavy, mezi něž patřím i já, je ideální kratší varianta. Vyšší ženy si mohou užít dlouhé kabáty. Také jestli máte větší poprsí, bedlivě vybírejte barvu a způsob prošívání, abyste nevypadaly mohutné. Jinak není důvodu se péřovky obávat. Dokáže i poměrně klasický outfit ozvláštnit a dodat mu až rošťáckou mladistvost. Nedávno jsem stylovala fashion story pro portál PROŽENY právě na toto téma. A tak přidávám další INSPIRACI.

Pokud jste si takový takový kousek doposud nepořídili, nesmutněte. Je stále šance pořídit něco takového na poslední chvíli ve výprodejích. Viděla jsem několik hezkých a kvalitních kousků ve Van Graaf na Václavském náměstí, nebo pokud budete mít štěstí možná na něco opravdu výhodného narazíte v Mangu. Případně, jestli vás tento trend ohromil natolik, že si chcete koupit výjimečný statement kousek, vřele doporučuji Hanu Zárubovou. Její rukopis je nezaměnitelný a na péřové sportovní kabáty je opravdový master.

Péřová bunda – Marks nad Spencer

Svetr a šátek – Lindex

Džíny – Levis

Boty – Vagabond

Taška – Gucci

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *