OUTFIT: TEDDY BEAR

Datum: 5.2.2018 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Fashion

Jeden z největších letošních kabátových trendů je tzv. Teddy Bear. Od začátku se mi líbil a mým favoritem byl ten, se kterým přišlo HM. Jenže tak rychle jak tento svěží závan přišel, tak rychle byl okamžitě vyprodán. Mé touhy po něm upadaly. Ale jen do doby, kdy jsem hledala na focení barevné kabáty.  A on si mě  tv Mangu výprodejích sám našel. Byl za super cenu, a proto jsem se nezdráhala si tento výstřelek (očekávám, že ho budu nosit max ještě příští rok) pořídit. Okamžitě jsem ho provětrala na nedávné cestě v Benátkách, kde kamarádka Soňa tvrdila, že díky barevným rukávům mě vždy na dálku mezi dalšími tursty vidí. Aby té růžové nebylo málo, vytáhla jsem k němu další úlovek ze slev. Je jím kašmírový rolák z Marks and Spencer. Díky mě si ho hned pořídily 3 další známé. Tomu říkám nejlepší pochvala. Hot pink svetr je takový můj malý protest proti pošmournému počasí. Pomáhá mi to udržet pozitivní náladu.

Tak krásný „růžový den“. Budu moc ráda za vaše komentáře k outfitu. Zajímalo by mě, jak se vám tato kombinace líbí…

Kabát – Mango

Džíny – Zara

Rolák – Marks and Spencer

Boty- Pertini (prodává Daliberti a Salamander)

 

Komentáře: 9

    1. Zdenko,
      díky moc z chválu. Jak jsem psala již Martině, boty mám v botníku již z minulého roku a doufám, že ještě pár sezon budou. Byly opravdu velmi drahé. Ale stály za to…. I

  1. Přesně, suprový “pérka”! Kabát jsem obdivovala už na fotkách z Benátek:) růžovej plyšáček…

    1. Lucie,
      džíny jsou supera navíc ve slim stříhu, který sedí téměř všem. Jen počítej, že velmi trendy styl s dírami jak rychle se objevil tak i rychle může odejít.

  2. Musím se přiznat, že Vám ten kabát opravdu závidím. Ty růžové rukávy na mě působí poněkud „rošťáckým“ a hravým dojmem, a to se mi líbí. Sama jsem si ho představila ještě spolu s mým koženým vínovým batůžkem (sama si ho můžete prohlédnout zde na těchto stránkách: http://moveup-fashion.cz/cs/61-batohy), kterým jsem si nedávno udělala radost a řekla bych, že v kabát by v kombinaci s ním ještě více na hravosti získal – pokud je to vůbec ještě možné. Ještě jednou klobouk dolu, tento outfit se Vám velmi povedl :)

  3. Marto,
    Díky za krásný a inspirativní komentář. Batůžek vypadá zajímavě. Určitě by šel také. Souhlas.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *