OUTFIT: WEDDING OUTFITS

Datum: 15.8.2016 Autor: Irena Vokrojová Kategorie: Blog, Fashion

IMG_8957

Jak jsem minule avizovala, koncem týdne mě čekala svatba. Jela jsem si užít svatbu našich přátel, kde jsem měla milou povinnost být nevěstě a ženichovi k ruce. Bylo to neskutečné vyvrcholení mnoha týdenních příprav, kdy jsem s každým z nich ladila malé detaily aniž by ten druhý něco věděl. Vše ze mně spadlo, jakmile oba stáli před oltářem. Kromě toho, že jim to neskutečně slušelo, z nich byla cítit velká láska zpečetěná dvěma nádhernými dětmi. Jelikož  jsem neustále řešila outfity někoho jiného, neměla jsem čas v klidu nafotit ten svůj. A i díky neustálému podřepu a ohnutí, byl společně s mými vlasy trochu pošramocený. Avšak tento den nebyl o mně.  Ale snad uvítáte výjimečně inspiraci v podání mého muže. Zatím o tom neví, tak snad nedostaneme na blog výhružné komentáře ……

IMG_8966

Něco málo pánského stylingu

IMG_9011

IMG_9010

Pokud se chcete dozvědět více o dámském nebo pánském stylu, právě finišujeme přípravy na naše zářijové/říjnové kurzy. A nyní pánský kompletně v novém, určen speciálně ženám. Více najdete na našich stránkách v sekci ŠKOLENÍ.

Komentáře: 4

  1. Manžel je velký fešák, myslím že místo výhružných komentářů budete mít spíš zvýšenou sledovanost:-)
    A v tom modrém overalu vypadá postava minimálně na 180 centimetrů, inspirativní!

  2. To že vám to oběma vždy neskutečně sluší, je neoddiskutovatelná skutečnost, vždy sví a inspirativní… Nejvíc mě dostaly Petrovy wood brýle:))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *